Nemokamas pristatymas nuo 45 €

AMIX TIGGER® ZERO BAR BALTYMINIS BATONĖLIS 60 G. Vanilė su karamele

2,50

Amix TIGGER® Zero bar​  – patogus užkandis, padėsiantis praturtinti mitybą aukštos kokybės baltymais, bei leisiantis pasilepinti ir kiek  nuklysti nuo dietos neprarandant pasiektų rezultatų. Amix Nutrition kaip įprasta panaudojo aukščiausios kokybės medžiagas bei saldiklius, tam kad būtumėte užtikrinti gera produkto kokybe ir skoniu. Sudėtyje panaudotas CFM pieno izoliatas, bei pieno išrūgų koncentratas – tai aukštos biologinės vertės baltymai lengvai virškinami ir pasisavinami žmogaus organizmo. Kiekvieno batonėlio sudėtyje yra skaidulinių medžiagų, o dėl kokybiškų saldiklių batonėlyje kiek mažiau nei 2 gramai cukraus.

Neturime

Aprašymas

Amix Tigger® Zero bar baltyminis batonelis vanilės ir karamelės skonio.  Grynasis kiekis 60 g.  Maistinė/energetinė vertė ( 60g): 1179 kJ/ 282 kcal, riebalai 14,8 g, iš jų sotieji 7,9 g, angliavandeniai 20 g, iš kurių cukraus  1,5 g, skaidulos 2 g, baltymai 16,1 g, druska 0,1 g.  Sudedamosios dalys:  (vanilės su traškučiais ir karamele) Amix ™ baltymų mišinys 22,3% (pieno baltymų izoliatas ir koncentratas, išrūgų baltymų koncentratas); juodasis šokoladas su saldikliu 21,7% (saldiklis: maltitolis, kakavos masė, kakavos sviestas, kakavos milteliai, emulsikliai: sojos lecitinas ir E476); saldikliai: maltitolio sirupas, maltitolio milteliai ir sukralozė; drėkiklis: glicerolis; augaliniai riebalai (taukmedžio aliejus, palmių branduolių aliejus, palmių aliejus skirtingomis proporcijomis); žemės riešutai 7,6%, įdaras: polidekstrozė; stabilizuojančios medžiagos: kolageno hidrolizatas; karamelizuoti pieno milteliai 2,4% (liesas pienas, cukrus, grietinėlė, sviesto pienas), sojos traškučiai su kakava 2,2% (sojos baltymai, ryžių manų kruopos, cukrus, kakavos milteliai, sojos miltai, druska, kvapiosios medžiagos); migdolų branduoliai 0,7%, emulsiklis: sojos lecitinas; kvapiosios medžiagos, natrio chloridas; rūgštingumą reaguliuojančios medžiagos: citrinos rūgštis; antioksidantas: D-alfa tokoferolis.