Aprašymas
Aprašymas:
5 g maistinių skaidulinių medžiagų (1 porcija /1 mat. šaukštas)
Tirpiųjų ir netirpiųjų maistinių skaidulinių medžiagų derinys
Tik 15 kcal švelnus obuolių skonis
Avižų ir obuolių skaidulinės medžiagos padeda gauti rekomenduojamą skaidulinių medžiagų paros normą – 25 g per dieną*.
Skaidulinės medžiagos – tai nevirškinamos augalinio maisto – daržovių, vaisių, grūdų ir ankštinių – dalys.
Pakankamas tirpiųjų ir netirpiųjų skaidulinių medžiagų kiekis yra svarbi virškinimo sistemos palaikymo dalis.¹
Sveikas žarnynas palaiko sveiką imuninę sistemą.²
Sudėtyje yra skaidulinių medžiagų iš avižų, obuolių, kukurūzų, citrusinių vaisių, sojų ir cikorijų.
VARTOJIMO NURODYMAI: 1 matavimo šaukštą (7,1 g) sumaišykite su 150 ml vandens arba įdėkite šaukštą mišinio į savo mėgstamą kokteilį ar gėrimą ir mėgaukitės skaniu gėrimu.